Tales Of Blahalouisiana
október 2, 2013

Ma, október 2-án,  jött ki a Blahalouisiana vadonatúj EP-je amely a Tales Of Blahalouisiana névre hallgat. Első hallgatás után – azon kívül, hogy nagyon jó –  feltűnhet, a megszokott felállás mellett van itt valami plusz is. A ‘The Bluebird’, az ‘In Lambaréné’ és a ‘My Baby Wants To Leave This City’ számokban játékos-pattogós zongora, orgona semmisíti meg a hangszerelés felé irányuló nemlétező hiányérzetünket, Novai Gábornak hála. Zseniális húzás, ha minket kérdeztek.

Érdemes továbbá megemlíteni, hogy a székesfehérvári banda a kissé szomorkás hangvételű ‘Tonight I’ll Dress In Blue’-hoz készíti új klipjét még ebben a hónapban. Személy szerint én reménykedtem, hogy a koncerteken hallva már kedvencemmé vált ‘My Baby Wants To Leave This City’-hez forgatnak, de hát ezért feketébe nem fogok öltözni. Maximum kékbe. A dalcsokrot végül a rádiók által is kedvelt ‘The Wanderer’ zárja, amivel nem lehetett mellélőni.

Az utóbb említett számot leszámítva az EP a Pannónia stúdióban készül Schram Dávid producerelésével.

1370446_10200408181719153_1129108709_n

A számok listája:

1. ‘The Bluebird’
2. ‘In Lambaréné’
3. ‘My Baby Wants To Leave This City’
4. ‘Tonight I’ll Dress In Blue’
5. ‘The Wanderer’

A zenekar székesfehérvári lemezbemutatója a Petőfi Kultúrtérben lesz a Bermudával, ide kattintva találjátok az eseményt. Budapesten legközelebb október 28-án a Sote Klubban lesznek hallhatók.

Az EP teljes egészében meghallgatható a Youtube-on!

Hogy tetszik? Várjuk a véleményeteket kommentben! :)