Biczó Andi idei Kikeltetős kedvencei
november 2, 2021

Megjelent a 34 zenekaros shortlistünk a 2021-es Kikeltetőre, a 11-én startoló klubestekig pedig sorra vesszük, hogy melyik zsűritagunknak ki volt a három kedvenc előadója. Fekete GiorgioSlowgodDorozsmai GergőSajó DávidBalla Gergely, Cz.K. Sebő és Kocsis Andris után Biczó Andi, a Budapest Park munkatársa és a phenom’enon zenei szerkesztője osztotta meg velünk idei favoritjait.

ajsa luna

Számomra ajsa luna nem a mezőnyből emelkedik ki, hanem úgy általánosságban a szcénából. Jól kitalált, átgondolt minden: a zenei alap, a szöveg, az imidzs. Borzasztóan tetszik, hogy az összképben van egy kis excentrikussság, vagy ha úgy tetszik, creepység, nekem egy kicsit Poppy-t juttatja eszembe ilyen szempontból. Ja és felháborítóan tisztán és jól artikuláltan énekel!

boebeck

Ha bárki azt mondaná, hogy egy skandináv előadót hallok-látok, kérdés nélkül elhinném. Az egészben az tetszik, hogy egyszerre full profi, és mégis van egy esendőbb, emberi oldal a produkciónak.

Sun-Rot

Most komolyan, ők eddig például hol voltak? És miért nem az én playlistemen?

  • Ezek voltak tehát Biczó Andi kedvencei, de van még rajtuk kívül 31 remek előadó, csekkoljátok le őket is a Kikeltető honlapján!