Bezárt a RoHAM

Cikk

június 1, 2015

Madácsi Dávid

279

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Szomorú nap ez a mai, hiszen egyik pillanatról a másikra zárt be a Kikeltető tehetségkutatónknak is helyszínül szolgáló RoHAM Bár.

A működés megszűnését egyelőre homály fedi. A szervező csapat estére ígért valamiféle tájékoztatást, akiknek most így is elég sok dolguk van, hiszen az összes programnak más helyszínt kell találni, ezen felül az érdeklődőket, köztük minket is, kezelni kell valahogy.

Ma este 9-kor kezdődne a tavaly március óta, heti rendszerességgel megrendezett RoHAM Jam. A “Hozd magaddal a hangszered!” felszólítással operáló esemény egy lelkes közösséget hozott létre. Ők a mai este, a kezdés időpontjában, gyülekezést szerveznek a RoHAM elé, majd mécsesekkel rakják körbe az ajtót. Szép gesztus, hiszen a Magyar underground egy fontos helyét veszítjük el, ám nem feltétlenül kell még temetést szervezni, hiszen ahogy a szórakozóhely Facebook oldalán is olvashattuk

A klub 2015 június 1-től megszűnik jelenlegi formájában…

A korábban ide tervezett programok az alábbiak szerint módosulnak:

Azaz lehet bizakodni, hiszen a hangsúly a jelenlegi formán van. Ha bármilyen új információ birtokába jutunk jön az update!

PLAYLISTEK