Amerikában forgatott klippel érkezett Beton.Hofi új mixtape-je
szeptember 5, 2022

Az elmúlt év legnagyobb hazai hiphop durranása, Beton.Hofi a tavalyi Fonogram díjas comic sins után folytatással jelentkezett, ami a Playbánia címet kapta.

A projekt megjelenését nem az előadó, hanem a Fedél Nélkül lapot kiadó, hajléktalanokat foglalkoztató nonprofit szervezet jelentette be, Hofi elmondása szerint ezzel szerette volna felhívni a figyelmet a jótékony szervezetre.

Az albumon 14 dal kapott helyet, viszonylag hosszú közreműködő listával, többek között a Kikeltetős ajsa luna, gyuris és a több éves csönd után előjövő Baba Aziz szerepelnek a dalokon. A projekt elrugaszkodik a klasszikus hiphop vonaltól, hallhatunk dancehall, drum&bass és jazz alapokat is, az idei mainstream sikerek után pedig furcsa lehet, de igazi rádióbarát sláger sem került fel a dallistára.

A már megjelent Bagira vizuál mellé érkezett egy Amerikában forgatott klip a DOÓR-ral közös ‘POP‘ című számhoz is, szokáshoz híven Miki357 gondozásában.

  • Hofi szeptember 15-én egy Budapest Parkos koncerttel ünnepli meg lemezét, eseményt itt találtok, a teljes lemezt pedig itt lehet végigpörgetni.