Sodródj a Berriloom and the Doommal a KERET Sessions új részében

Cikk

szeptember 23, 2019

Komróczki Dia

570

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Régi és új dalt is hallhatunk a ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍtól – utóbbit most először itt, a KERET Sessions-ben! 

A banda 2020 elején fog előjönni egy friss EP-vel, aminek ékes darabja a ‘Root Up The Blessing’ című szám.

“Az ‘Unshod Hooves’ egy hároméves szám, még a Discontinuous Manről van, az első számok egyike volt, amit újrahangszereltünk, de még sosem volt lehetőségünk rögzíteni. Mivel tökre szeretjük játszani, gondoltuk, ez lesz a megfelelő alkalom, hogy végre valamilyen formában rögzítésre kerüljön. Az utolsó pedig a pont egy éves No Human No Cry egyik száma”

– kommentálta a dalcsokrot Déri Ákos, a zenekar frontembere.

Szép sorjában a dalok:

Root Up The Blessing
Unshod Hooves
Frontal

Ezekért a felemelő képkockákért a ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ mellett köszönetet kell mondanunk a Club-Maténak, a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Bolla Kolinak, Komróczki Diának, Pomázi Viktornak, valamint  Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK