Rezidens DJ-t keres a Beat On The Brat

Cikk

május 22, 2018

Kocsis András

379

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Tegnap a Facebookon tett közzé egy felhívást a belvárosi klub, miszerint utánpótlást keresnek a szombati Beat On The Brat Classics bulikhoz egy újdonsült rezidens személyében.

A felhívás szerint a jelntkező szettjének eklektikusnak kell lenni, minimum a negyede, de legfeljebb a fele legyen 20. századi, azon felül viszont

nem csak az indie játszik, lehet régi rocknroll, beat és soul, glam rock, punk, new wave, hiphop, oldschool house, grunge, britpop, garázsrock, elektronika, de még pop is, hiszen nem kell a túlzott elitizmus – a számok fele lehet ismertebb.

A jelentkezési határidő június 3., utána kihirdetik a továbbjutókat, akik aztán élőben is bemutatkozhatnak majd a Nagy Diófa utcában. A teljes felhívást és a jelentkezős e-mail címet itt találjátok.

PLAYLISTEK