Bánkitó programajánló a mobilodon

Cikk

július 17, 2014

Kocsis András

203

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Egy hét VOLT és egy hét Balaton Sound után megszoktuk, hogy van a fesztiválnak egy mobilappja, ahol valós időben tudtuk figyelni az éppen zajló, vagy a minket érdeklő koncerteket. Nemrég érkeztünk meg a Bánkitóra, ahol bár osztogatnak programfüzeteket, mi mégis arra gondoltunk, hogy készítünk nektek minden napra egy iPhone háttérképet. Ezekkel azonnal nyomon követhetitek az adott nap legizgalmasabb eseményeit, melyeket a wndrrs blog válogatott le nektek.

Letöltés és használat iPhone-ra: tappelj hosszan a képre, majd a felugró ablakról válaszd a ‘Kép mentése / Save Image’ gombot, így megtalálod a képeid között, ahol be tudod állítani a Zárolt képernyő / Lock screen háttérképének.

Csütörtök:

iphonebankbg

Péntek:

iphonebankbg

Szombat:

iphonebankbg

Hamarosan jön a holnapi és a szombati program is!

PLAYLISTEK