O’SULLIVAN
Kikeltető 2021

O’Sullivan a pécsi Mongooz and the Magnet trióból nyergelt át szólópályára nemrégiben azzal a céllal, hogy egy bensőséges singer-songwriter projektbe öntse legőszintébb gondolatait és érzéseit, mindezt indie-popba és gyönyörű vizuális világba csomagolva.

Egy átlagos ír férfi aki szeret énekelni. Szerintem ez nem különleges és egyáltalán nem kiemelkedő.

-Slowgod

Az ilyen introvertáltan hangzó indie pop zenéknél mindig azt keresem, hogy mivel lóg ki a többi közül, és itt még egyelőre nem jöttem rá. Itthon viszont abszolút más szintet képvisel az átlaghoz képest.

-Sajó Dávid

Itthon az utóbbi időszak egyik legkiforrottabb hangzás- és vizuális világával debütáló produkciója, nagyon jó dalokkal, hatalmas potenciállal. Minden téren nemzetközi színvonal, nagyon szurkolok!

-Platon Gergő

Biztosan nagy bátorság kellett ahhoz, hogy egy viszonylag már elfáradt produkcióból (Mongooz) továbblépjen Ian és szólóprojektbe kezdjen, ez nekem tök szimpatikus. Emellett tetszik ez az indie popos stílus, viszont azt sejtem, hogy inkább az őszinte és személyes dalszövegeken lenne itt a hangsúly, ami angol nyelven magyar közönségnek nem tudom mennyire fog könnyen átjönni. Mindenesetre a produkció nagyon egyben van, nagyon szépek a videók is.

-Szigeti Patrik

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI