Naturakwa
Kikeltető 2021

A Naturakwa a budapesti Endrődy Sándor egyszemélyes együttese, mely 2019-ben debütált “Őszt láttam nyáron” című albumával. A kezdetleges singer-songwriter vonal után inkább a pszichedelikus irányba kezdett elmenni a projekt, azonban elmondása szerint, következő dalain most műfaji megkötés nélkül dolgozik. Fontosabb inspirációi közt vannak többek közt az AJJ, The Cure, Sufijan Stevens vagy Cseh Tamás. Naturakwa szeretné ‘önmagát adni’ és bemutatkozni egy minél nagyobb közönségnek, mivel sok fellépési lehetősége eddig nem volt. Nosztalgikus zenéje kiváló lehet atmoszférának hosszú utakhoz, vagy poszt-magyaralter bulikhoz.

Csak még egy Kispál és a Borz sajnos, más zenei kabátban, ami szintén minőségileg és hangzásban is hidegen hagy.

-Slowgod

Szép vállalás magyar nyelven dream pop / shoegaze dolgot csinálni, és nem mondanám, hogy ez itt tökéletesen sikerült, de tele van egész klassz ötletekkel.

-Sajó Dávid

Sok szempontból billeg ez az ének és a prozódia, mégis melegséggel tölti el a szívemet ez a szám, amire kevés példa volt. Nagyon jó lenne, ha az éneken javítani tudnának valahogy, mert tökre érződik, hogy mélyről jött ez a dal!

-Platon Sebő

Napfény by Naturakwa

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI