nabumorph bandafotó
Nabumorph
2019 Top12

A Nabumorph Hrencsjár Alex egyszemélyes projektje. A srác jelenleg harmadéves a Zeneakadémia elektornikus zenei szakán, ez a projekt pedig egy kitalált karakter, amelyen keresztül különböző zenei ötleteit megvalósíthatja. Leginkább breakcore, dub és sok-sok kísérletezős zajongásból épül fel az a fantáziavilág, amelyben a számok jól elkülönülő epizódokként a nap végén össszeállnak egy kerek egésszé. Szemfülesebbek elcsíphették már a pesti klubokban, vagy a Kolorádón, első lemezét az Exiles adta ki.

Ígéretes egyveleg, nem egyértelmű nekem (mivel nem hallottam többet), hogy ez egy ígéretes koncepció szelete, vagy egy jól sikerült dal. Kíváncsian várom a folytatást.

– Csete Manek Gábor

Sajnos nem találtam a Soundcloudon kívül máshol jelen Nabumorph-ot, pedig érdekelt volna, mert így első blikkre úgy tűnik, ki van találva a projekt. Eléggé hajaz a SBTRKT-vonalra, de értékelem a koherens arculatot, amit eddig láttam belőle. Emiatt érdekelne, élőben mit tud – már csak azért is, mert nagyon vékony jégen táncol a hallgathatóság és a teljes öncélúság határán.

– Biczó Andrea

 

 

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI