Engel Simon zenekari fotó
Engel Simon
Kikeltető 2019

A 22 éves Engel Simon elektronikus útkeresése a múltból, a jelenben, a jövőbe. A zene, mint intravénás terápia, teletűzdelve rengeteg önkritikával és önreflexióval, kezdetben önmagának, majd kitolva a határokat. Inspirációja Grimes, Boy Harsher, TR/ST, LCD Soundsystem – de legfőképp a tapasztalás és a kísérletezés közhelymentesen. New wave club dallamok, csattanó dobok, instrumentális lüktetések.

Amit küldött az alapján adtam egy nullát, de aztán meghallgattam a többit is, és néha eltalál valami nagyon fasza harmóniát. Érdemes lenne tudatosítani ezt, és talán valami masszívabb steupra váltani hangzás terén. De a drive filmzenés, new wave klub dallamok és csattanó dobok kifejlődhetnek valami maradandóvá némi tanulás után, jó az érzéke.

– Csete Manek Gábor

Nem annyira nagyon erős a dal, amit küldött, de meghallgattam a lemezét is, és azon vannak nagyon jó ötletek, meg szép hangzások. Bár az is igaz, hogy szerintem ez a produkció vokállal együtt lesz igazán érdekes. Írta a srác, hogy még abszolút kezdő, de szerintem jó az irány, és ha kitartóan csinálja tovább, akkor ebből egy nagyon jó dolog lesz.

– Kocsis Andris

https://soundcloud.com/azengelsimon/deleted

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI