CVA Disco
Kikeltető 2021

Demójukkal nevezett a CVA Disco, lendületes tánczenéjükben a különlegességüket a csapat nemzetközi összeállítása, és a változatos inspirációk adják. A jazzes dél-amerikai és balkáni hatásokból építkezve tudnak újat mutatni.

Én igencsak szeretem ezt a latin-balkan-psych-rock-jazz vonalat, és ez egy produkció, amit simán meg néznék élőben. A felvétel minősége viszont nagyon lo-fi de a legnagyobb gond, hogy ez nem popularitásra szánt zene amit koncerttermekben hallgat az ember. Ez a sound jazz klubokba vagy romkocsmákba való, vagy egy nagy fesztiválon egy kis sátorba, amire rábukkan az ember, és megpihen az igényes imprókra.

– Slowgod

Annyira nehéz, nem baromi ócska csürdöngölést csinálni az ilyen világzenés projektekből, és ugyan ez egy baromi gyenge minőségű felvétel, még így is hallatszik, mennyi egyedi ötlet és hatás van benne.

– Sajó Dávid

Ötletes és vidám. Bármelyik fesztiválon, kocsmában vagy klubban nagyot jönnek majd.

– Jezerszky Viki

Számomra ez a tökéletes házibuli-háttérzene.

– Fekete Giorgio

CVA Disco feat Lusta Dick pllsssss! Nagyon kíváncsi vagyok rájuk élőben, azt érzem, hogy ez a zene / zenekar bármilyen körülmények között jól tud működni, egyedi hangulatot tud varázsolni.

– Czeglédi Szasza

CVA Disco · Cantico Nostro (demo)

2024 SHORTLIST

HÍREK

PARTNEREINK

WMMD
444 Akvárium Bánkitó fesztivál Budapest Park Budapest Park EXPO Studio Gólya Presszó Kolorádó fesztivál Sziget Fesztivál Telekom Electronic Beats Ticket Here TOLDI Turbina

KORÁBBI ÉVEK ELŐADÓI