Ballada az aszfalton

Cikk

augusztus 25, 2017

Énekes András Előd

354

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez szükségünk van a támogatásotokra. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és ha megteheted, támogasd a munkánkat!

A győri eredetű Hüge alig egy éve alakult, és nemrég, egészen pontosan májusban adta ki első lemezét My Beauty címmel. Alig vannak túl pár koncerten, mégis azt a hatást keltik az emberben, mintha egy tök régóta együtt játszó bandáról beszélnénk, hiszen melankolikus popzenéjük, illetve arculatuk is sokkal jobban rendben van, mint a legtöbb progresszívabb zenét játszó bandának.

Ebbe az arculatba nagyon jól illik első klipjük, melyet a ‘Leaf’ című számukhoz készítettek idén nyáron. Alább debütál a videó az éterben, ami összhangban van a dallal, egy valódi szerelmi szenvedéstörténetet kapunk kicsomagolva, cseppet modoros énekkel megfűszerezve. A komor hangulat mindenesetre nagyon jól áll a Márton Szabolcs vezette bandának, ez pedig ebben a videóban is védjegyük maradt.

 

PLAYLISTEK