Az AZVLM összművészeti bulija ismét interaktív játszóteret nyit érzékszerveinknek és kíváncsiságunknak
október 2, 2019

Bármerre is sodor a budapesti éjszaka, a kocsma/koncert/táncmulatség Bermuda-háromszögéből nehéz kitörni, (meg nem is kell, mert nem olyan rossz hely az), de azért időről-időre az ember bele tud fásulni a rutinszórakozásba, és valami másra vágyik. Erre kínál megoldást az AZVLM kollektíva, akik szombaton második alkalmommal rendezik meg összművészeti estjüket, ahol a megszokott kultúra -és örömforrások mellett a komfortzónát hátrahagyva lehet felfedezőútra indulni.

A második AZVLM október 5-én zenei-képzőművészeti útvesztőt varázsol a Dürerből, ahol délutántól várnak kortól függetlenül mindenkit koncertekkel, elektronikus actekkel, művészeti installációkkal, színházi performanszokkal, játékokkal és tengernyi élménnyel.

Az első, tavaszi AZVLM után az őszi kiadáshoz is rejtélyes-sejtelmes öndefiníció készült, amit az esemény leírásában lehet megtalálni és megkísérelni a dekódolást.

Ami biztos, hogy az est célja a határok feszegetése, a közösségépítés és a komfortzóna elhagyása intenzív művészeti projekteken és szokatlan szituációkon keresztül. Lesz nevetés, elgondolkozás, kísérletezés, és persze zene és tánc is.

Lesz Diszkóvágás a Freakin’ Disco-val, Szörflekvár a Bozo, a The Keeymen és a Fat & Cute tálalásában, lárvacsora a Gilisztától, szintiszoba és médiajátszótér, bicikló installáció és szitár-metál terápia, a többit meg mindenki fedezze fel és fejtse meg helyben!

Fotók:  Lukácsi Liza & Varga Orsi – AZVLM No1