Táncoló meztelen szobrok

Cikk

április 23, 2015

Kocsis András

186

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A dán Reptille Youth egyik alapító tagja, Esben Valløe nemrég elhagyta a bandát, és új elektronikus projektbe kezdett Antonio Gram néven. Most elkészült az első klipje, melyet magyarországon először nálunk láthattok.

Egy kicsit sajnáljuk, hogy régi formájában megszűnik a tavaly az A38 hajón is fellépő király zenekar, de izgatottan várjuk az új zenéket Esbentől. A dalban közreműködött egy feltörekvő dán producer, ELOQ, valamint Emma Sehested énekel. A videót William Reynish készítette. Hamarosan pedig érkezik az első nagylemez, melyen minden dalban más vokalisták működnek közre.

PLAYLISTEK