Amikor Berriloom kilép a hálószobából

Cikk

március 21, 2017

Énekes András Előd

387

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Folytatódik a Telep Sessions sorozat, melyben különleges hangzásvilágú, a hazai underground zene legmagasabb szintjén álló produkciók mutatkoznak be a Madách téri közönségnek. Korábban Duke Bluebird, a Slow Village és Nagy Gergő párperces fellépése is a KERET blogon debütált, a legutóbbi alany pedig nem más, mint a Berriloom művésznévre hallgató Déri Ákos volt.

A manapság már trióban koncertezgető Ákos két számot játszott el a Telepen, a tavalyi albumán megjelent ‘The Sermon’– t, illetve egy régebbi, a ‘Lose (a Friend)’ című dalát. Dőljetek hátra, és ne sajnáljatok többször is a play gombra kattintani. A videóért Halmos Ádámot, illetve a projekt megálmodóját és rendezőjét, Gulyás Mátyást kell dicsérni.

PLAYLISTEK