Csetes B2B-vel melegít Adis Abbé és a Pizza Amore az Telekom Electronic Beats hotelbulijára
június 1, 2019

Jövő héten kerül megrendezésre a Telekom Electronic Beats következő hotelbulija – ez alkalommal a budai látképet meghatározó Budapest Hotelben, azaz ismertebb nevén a Körszállóban.

Tavaly az Egyetem téren foglalták el egy szálló tetejét egy egészestés bulira, most viszont emelődik a tét: a júniusi nyárindító alkalom a hihetetlen kilátáson és a DJ-s mókán kívül otthont ad különböző művészeknek is, akik a hotel egyik szintjének szobáiban fognak installálni.

„A délutáni szabadtéri bulival egybekötött, barátkozós lelazulás középpontjába a találékony, a csavaros eszű, inspiratívan ezeroldalú Budapestet állítottuk”

– írja a csapat az event leírásában.

Az esemény apropójaként az Telekom Electronic Beats-szel felkértük az est magyar DJ-it, a Pizza Amore duót és Adis Abbét, a buli indítóit és lezáróit, hogy ha már a jövőheti buli nem is egymás után játszanak, bemelegítésként mégis csináljanak egy online b2b-ket az aktuális kedvenc számaikkal. Az egymásra reagáló zeneőrülethez kaptunk kommenteket is. 

A Pizza Amore kezdte a csetet 96 bpm-ről a CRK ‘Les étoiles sont plus hautes que le ciel’ cszámával, melyről Endre elmondta nekünk, hogy a trekk egy tökéletes táncparkett melegítő és a hozzátartozó albumon az ambienttől kezdve a jungelen át mindenféle stílus megtalálható.

Adis Abbé hosszas gondolkodás után a Bell Towers egy 2015-ös dalával folytatta a kört.

Erről a számról jutott eszébe a pizzás fiúknak Mr. Dalmata Daniel bácsi gyilkoló mover, dobgépekkel spékelt, halál szintetizátorokkal legyilkolt, összegereblyézett kovácsműhely beatje. Ezzel a sújtással a srácok azonban feketekőszén ágyra terelték a flow-t, úgyhogy Andris kénytelen volt egy etikus kannibál sötétdiszkóval Deewee háztájiból megteríteni.

Ezt követte két trance turpisság, először a 91-es germán vidékről, melynek egyből nyomába is eredt a szintén szintetizátor mókákkal megspékelt friss Cornelius Doctor mix. 

Marci, folytatva a transz kört, a dilis ausztrál Animals Dancing kiadó jobbnál jobb kiadványai közül a Pilotwings Boyz által elkövetett EP-ről a Yakado’ trenszi-trippi, tamos témájával sötétítette meg kicsit a szett mezsgyéjét. Mivel Andrisnak nem jutott eszébe más téma, amelyben úgy váltakozna a bunkó vasgyár kalapácsolás és a csodaszép, már-már szinte madárcsicsergésben tetőző elektró köszöntés, kénytelen volt a csibész Justin Van Der Volgen remixét választani.

És ekkor megkezdődik a levezető, melyet az R&S Records-nál házaló Space Dimension Controller szolgáltat.

A szettet végül Adis Abbé zárja a berlini hedonista-queer tánczene intézményének, a Cocktail d’Amore-nak egy tavalyi kiadványának egyik trekkjével. Ez a Pushing Movies Thinking About You’ száma.

A B2B szettet itt lejjebb meg is tudjátok hallgatni: