Francia popslágerrel jelentkezik a Rien Du Sol frontembere
június 4, 2021

Új nap, új premier, ezúttal pedig egy nem mindennapi kollaborációt mutatunk be, a Rien Du Sol énekes/gitárosa és a francia Noelle Vanyi között. A Rien Du Sollal még tavaly készítettünk egy interjút, de azóta nem nagyon lehetett hallani felőlük – vajon miért -, úgyhogy igazán kellemes meglepetés egy új dalt hallani Manueltől, aki ebben a projektben nymea névre keresztelkedett.

Az ‘Á la con’ egyébként – ahogy azt gyorsan észre fogjátok venni – teljesen franciául íródott, úgyhogy arról nem nagyon fogok tudni mesélni, hogy miről is szól. A hangszerelésről viszont annál inkább, mert szerintem remek lett. A dal bár részben azt a mainstream popzenei irányt követi, amit olyan sokan csinálnak jelenleg, azaz erős basszusok, pörgős cinek, és hasonlók, az egész picit fel van turbózva. Nagyon jók az orgonára hajazó szintik az elején, a vonósok a kiállásoknál, és jól ül az ének az egészben.

Manuel Casasola

Manuel partnere ebben a kollaborációban a francia/spanyol/amerikai Noelle Vanyi volt. Noelle egy klasszikusan képzett énekes és dalszerző, ez a profizmus érződik is a dalon. Az ‘Á la con‘ egyébként egy új kollaborációs csoport a Palette részeként jött létre, szóval ha tetszett nektek a trekk, biztos találtok majd még hasonlókat tőlük!