Menu

A Kolorádó lesz a legjobb szpot ezen a héten

Heti Bontás / Június 26. – Július 2.

június 26, 2023

Június végével elérkeztünk az első igazi könnyűzenei fesztiválhoz az évben, szerdán kezdődik a Kolorádó! Elsőszámú ajánlatunk egyértelműen Nagykovácsiba vezet titeket a héten, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének remek progik a városban maradóknak is.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Babyrave by NoFear

Június 26., Pontoon

Ha egy igazán pörgős eseménnyel szeretnétek indítani a hetet, akkor irány ma este a Pontoon! A NoFear csapata nem először veszi be hétfőn a bulihajót, a vendégük pedig ezúttal Kitti Kay lesz. Gyors ütemekre, féktelen Girl Powerre készüljetek!

Kolorádó

Június 28.-Július 1., Nagykovácsi

Az év egyik legjobban várt fesztiválja idén is a Kolorádó, a fellépők névsora pedig ismételten kiválóra sikerült. A headliner a francia La Femme lesz, magyar oldalról pedig többek között Beton.Hofi, a Belga, a Carson Coma, az Analog Balaton, illetve a Csaknekedkislány. A Kikeltetőn idén nagyszínpados fellépést nyert Lenkke_, de mint minden évben, idén is kint leszünk a saját színpadunkkal, fellép nálunk Sisi, a Denevér, a Hiúz és még sokan mások. Itt olvashatjátok a KERET Kalauzt a Kolorádóról.

Night Lovell, Ekhoe, Gyuris, Grasa

Június 29., Barba Negra

Újra ellátogat kishazánkba a sötét trap egyik külföldi helytartója Night Lovell, előtte pedig Ekhoe, Gyuris, és Grasa fog szövegelni. Mivel őket általában a percek alatt sold out OTL bulikon lehet elkapni, most itt az alkalom lecsekkolni őket olyan embereknek is, akiknek eddig esetleg nem jött össze. Plusz pont azért, hogy már a Barba Negra is szabadtéri!

Európa Kiadó

Június 30., Dürer Kert

A 15. születésnapját ünnepli a Dürer Kert, ami mostanra már egész jól beilleszkedett az új helyére. Pénteken az Európa Kiadó fog ingyenes koncertet adni a Kertszínpadon, ha szeretnétek egy kicsit nosztalgiázni, semmiképpen ne hagyjátok ki!

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek