A Holdvilág Club Hotel & Casinóban tölthetjük az éjszakát AKC Misi és Kretta új lemezén
április 22, 2022

AKC Misi az egyik legismertebb előadó az On The Low hazai underground kiadóból, 2019-ben a hazai trap zenében korszakalkotónak számított Neon című lemeze, 2020-ban Misi címen adott ki egy személyesebb „egy darab magamból” típusú lemezt amivel a Fonogramra is jelölték. A lemezhez 2021-ben érkezett egy Deluxe kiadás is, ami inkább slágereket és nagyobb közreműködéseket tartalmazott.

Most az AKC formáció másik ismert tagjával, Krettával hoztak ki egy közös, koncepcióra épülő albumot. Amíg személyes véleményem szerint a Misi c. album nem hozott jelentős megújulást a Neonhoz képest, ez itt teljesen megváltozott. A srácoknak elképesztően jót tett az, hogy egy koncepció mentén építették fel az albumot, ami pedig a képzeletbeli Club Hotel & Casinoban játszódik.

Az album promóciós képe

Az intro számban lágy liftzenére kapunk rövid körbevezetést a szállodában, majd a srácok visznek egy kis karaoket a hotelban zajló konferenciára. A dalok között több helyen rövid skitekkel kötnek a következőre, az interludeban pedig Beton.Hofi ad ajánlatokat esti mozgolódásra. Az albumon helyett kapott a ‘Gyere Velem’ című ősszel megjelent sláger is, ami a TikToknak köszönhetően hetekig vezette a hazai streaming listákat. Az utolsó szám a levipassed által készített ‘Mi a helyzet’ Club Edit, ami számomra egy teljesen váratlan zárás, de egy kis hallgatás után mindenképp megjött a kedvem hajnalig veretni rá.

Ezt a lemezt kihagyni semmiképp sem érdemes, ugyanis szerintem 1-2 dal mindenkit elkap majd róla.

Spotify player embed