Menu

A hét legjobb programjai a Szigeten és azon kívül

Heti Bontás / Augusztus 7-13.

augusztus 7, 2023

A héten kezdetét veszi a Sziget Fesztivál, emiatt érezhetően kevesebb esemény lesz a városban, de ennek ellenére összegyűjtöttük a legjobb programokat Szigetezőknek és városban bulizóknak is.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Kraftwerk

Augusztus 9., Gyárkert

Az idén pop-up módon nyitott Gyárkertben szinte minden hétre jut valami izgalmas program, most sincs ez másképp, ugyanis a legendásnak mondható KRAFTWERK tart koncertet a veszprémi helyszínen. Jegyek a hivatalos oldalon már nincsenek, de hátha akad 1-2 lepattanó.

Szerdák meets Selecta

Augusztus 9., Rómer Ház

A UK Garageben mozgó Selectás srácok Astra G-vel kiegészülve tartanak szerda esti bulit a Rómerben. Leírásuk alapján a program: lazulgatás, sörözgetés, dumálgatás a haverokkal, zenehallgatás, bátrabbaknak pedig tánc, ami valljuk be, tökéletes egy szerdához.

Sziget

Augusztus 10-15., Hajógyári sziget

Nehezen mehetünk el az ország legnagyobb fesztiválja mellett, ami bár az utóbbi években egyre inkább a magyar közönség büdzséjén kívül esik, mégis érdemes lehet megnézni pár koncertet. A headlinerektől kicsit távolabb evezve ajánljuk: a svéd trap úttörő Yung Lean-t, a 2010-es évek popzenéjét leuraló Lorde-ot, az indie zenét játszó Caroline Polacheket vagy a Kanye Westtel is közreműködő 070 Shake-et.

Santsat

Augusztus 12., Rebel Beach

Végéhez közeledik a Santsat szezon, de augusztusban még hűsölésre invitálnak egy új szpotra, a Budapest melletti Rebel Beachre, ahol a nappali tóparti jóga és meditáció után többek között a Hari_Drama Quintet és a Hong Kongból érkező Ani Phoebe kalauzol tovább az estébe.

Csillagles Élőzenével

Augusztus 12. , Pusztai Állatpark

Mindenképp a nyár egyik legkülönlegesebb eventje lesz a Telekomosok Fesztiváljának következő állomása, ahol Áron András akusztikus koncertjével és Füzesi Gergő & Erdősi-Bóta Bence handpan aláfestésével nézhetjük a csillagokat a Hortobágyon.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek