Stílusváltással tér vissza WeAreGloria
október 12, 2024

A 2023-as Kikeltetőben fellépő Dányi Krisztina, a projekt mögött álló énekes, dalszerző, producer tavalyi, a digitális kapitalizmus és az AI-ipar előtörése okozta szorongás inspirálta TIMELESS című lemez és That Summer kislemez után most nem egyedül, hanem a jazzbois-ból ismert Molnár Benczével közösen írt.

A videó Mazzag Izabellával készült, akivel már a CRT videóján is együtt dolgoztak. Most megint egy utazást mutatnak be, egy kézikamerával felvéve, amihez a Vaterán találtak kazettát. A dal sokkal érzelmesebb, telítettebb hangzású, mint a TIMELESS volt, és ez így lesz a jövőre megjelenő második nagylemezen is.

 “Jövőre érkezik a második WeAreGloria LP, és bár a dalok érzelmi töltésből születtek, a lemez központi témája az ideológiák szerepe az életünkben. A dalszerzés időszaka számomra arról szólt, hogy visszataláljak egy olyan állapotba, ahol még nincsenek előre megírt történetek vagy rögzült ideológiák – ahol minden felfedezés tiszta és nyers, anélkül, hogy túlgondolnánk” – Meséli Dányi Krisztina

Az új dal mostantól hallgatható a digitális platformokon!

Fotó: Szombat Éva