Sose láttatok még ennyi jó zenekart egy este alatt

Cikk

március 2, 2017

Kocsis András

203

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Idén 5 éves a budapesti underground krónikása, a KERET blog, a fél évtizedes fennállásunkat pedig egy nagyszabású országjárással szeretnénk megünnepelni, melynek fénypontja a szombat esti minifesztiválunk, amely tavalyhoz hasonlóan a Müsziben lesz.

Fontos számunkra hidakat teremteni a vidéki közönség és a pesti pörgés között, ezért pénteken ellátogatunk Debrecenbe, majd hétfőn Pécsre, ahonnan egyébként már egy éve tolja a lokál kontentet a helyi szerkesztőségünk. A vidéki állomásokra visszük magunkkal az idei Kikeltetőből a Platon Karataevet és a Tape Delay-t, valamint lesz mindenhol egy nagyobb fellépő, és egy helyi banda is. Debrecenbe így először látogat el a Csaknekedkislány, a helyieket pedig a Nyolcadikosok képviseli majd, Pécsett pedig fellép a Mayberian Sanskülotts és a Lékkör.

Aki volt tavaly a Müszis szülinapon, annak már lehet némi sejtése, hogy mire számíthat. Ezúttal is három színpad előtt lehet majd nézni az elmúlt év legizgalmasabb előadóit.

Akinek ez így túlságosan ömlesztett lenne, vessen egy pillantást az alábbi táblázatra, és egyből tisztán lát majd.

timing

Gyertek velünk ünnepelni a hétvégén,

PLAYLISTEK