Sose láttatok még ennyi jó zenekart egy este alatt
március 2, 2017

Idén 5 éves a budapesti underground krónikása, a KERET blog, a fél évtizedes fennállásunkat pedig egy nagyszabású országjárással szeretnénk megünnepelni, melynek fénypontja a szombat esti minifesztiválunk, amely tavalyhoz hasonlóan a Müsziben lesz.

Fontos számunkra hidakat teremteni a vidéki közönség és a pesti pörgés között, ezért pénteken ellátogatunk Debrecenbe, majd hétfőn Pécsre, ahonnan egyébként már egy éve tolja a lokál kontentet a helyi szerkesztőségünk. A vidéki állomásokra visszük magunkkal az idei Kikeltetőből a Platon Karataevet és a Tape Delay-t, valamint lesz mindenhol egy nagyobb fellépő, és egy helyi banda is. Debrecenbe így először látogat el a Csaknekedkislány, a helyieket pedig a Nyolcadikosok képviseli majd, Pécsett pedig fellép a Mayberian Sanskülotts és a Lékkör.

Aki volt tavaly a Müszis szülinapon, annak már lehet némi sejtése, hogy mire számíthat. Ezúttal is három színpad előtt lehet majd nézni az elmúlt év legizgalmasabb előadóit.

  • A Moziban fellép a Dope Calypso, a The nobody elses, a The Beans, és egymásnak adja majd a színpadot a Csaknekedkislány és a Ricsárdgír. Utánuk Stas fog DJ-zni hajnalig.
  • A Kávézóban velünk lesz a Mayberian Sanskülotts, a Stopsonic, a Tape Delay és a Platon Karataev. A vizuált Ezremek csinálja majd, aki a tavalyi Kikeltető látványfelelőse is volt. A koncertek után itt lehet majd a KERET blog DJ szettjére lötyögni.
  • A Pop-Up színpadon kezdenek a Buzi Kisfiúk, utána The Keeymen, Mushu akusztik és Christopher Waver live szett lesz majd. A helyszín dekorjáért a Mome Zajosok felelnek majd, akik éjszaka DJ-znek is a helyszínen.

Akinek ez így túlságosan ömlesztett lenne, vessen egy pillantást az alábbi táblázatra, és egyből tisztán lát majd.

timing

Gyertek velünk ünnepelni a hétvégén,