5 ok, amiért kihagyhatatlan az idei Fridge fesztivál
november 13, 2013

Idén teljesen megújul a Fridge fesztivál, Magyarország legnagyobb téli fesztiválja. Nem csak a helyszín más, a szervezők ezúttal a Hungexpot választották a Városligeti Műjégpálya helyett, hanem újdonság az is, hogy immár a „levegőben szálló akrobaták mellé hang is társul”, hiszen idén először neves hószánosok is előadják trükkjeiket a hatalmas hó rámpákon. Összeszedtünk pár momentumot, amelyek reményeink szerint gondoskodnak majd arról, hogy a hideg évszak legnagyobb zenei és extrémsport rendezvénye felejthetetlen élmény legyen mindenki számára.

1. Napközben a levegőben lesz a lényeg

Idén a motoros szánokon lesz a hangsúly. Hatalmas hóból épített ugratókon kell majd egy perc alatt bemutatniuk akrobatikus tudásukat az X-Games-ről jól ismert világhírű versenyzőknek. Kár lenne kihagyni, hiszen Európában még sehol sem volt ilyen show, ki tudja mikor lesz legközelebb… Ha ez nem volna elég, te is kipróbálhatod a shredder-eket és a snowsegway-eket, bármik is legyenek ezek.

2. BP születésnap

A két éves BP Clothing a fesztivál második napján, november 22-én nagyszabású születésnapi minifesztivált tart a Fridge nagyszínpadán. Délután 5-től éjfélig a legnagyobb hazai előadók váltják majd a színpadot, fellép többek között az Irie Maffia, a Brains, a Punnany Massif, majd egytől a Pendulum szolgáltatja a talpalávalót.

3. Lavinányi jó előadó

Az imént említett bandák mellett számos neves külföldi és magyar előadó teszi még tiszteletét a Hungexpoban. Ott lesz Dub FX, Example, Paul Kalkbrenner, a Carbonfools, a Hősök, de még a Ganxsta Zolee és a Kartel is, a teljesség igénye nélkül.

4. Hó-Show

A Hó-Show kiállítás a Hungexpo, hosszú évek óta népszerű őszi programja. A kiállításon a téli sportokhoz kapcsolódó programok gondoskodnak majd a szórakozásról. A téli sportoláshoz szükséges sportfelszerelések és kiegészítők, valamint számos hazai és külföldi utazási ajánlat várja idén is a látogatókat a Hungexpo D pavilonjában, melyet idén a Fridge karszalaggal ingyenesen lehet majd meglátogatni.

5. Akik fesztiválfüggők…

…azok biztos fejből tudják, hány nap van hátra a következő nagy nyári fesztiválig, azonban az elvonási tüneteket remekül lehet csillapítani a Fridge-el is. Sátrazni ugyan nem lehet, és gatyarohasztó hőség sem várható, de ezt leszámítva totál fesztiválfless lesz három napon keresztül, amit vétek lenne kihagyni.

A fesztiválról további információkat találtok a honlapján!