Keltető Zenék Videók PÉNZ Még

A múlthéten jelent meg Matos Gergő experimentális-pszichedelikus projektjének, az Isle of Man első élőszereplős videoklipje. A ‘Theory’ látványvilágában Rédling Hanna segített Gergőnek, az eredmény pedig alább látható. Komróczki Dia forgatáson készült werkfotóit is megmutatjuk nektek.

A klip egyébként az Atmosphere című album megjelenésével együtt, egyfajta bónuszként érkezett, a tízszámos korongot pedig itt hallgathatjátok.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Kövesd a KERET BLOGOT!
ep album koncert Bánkitó Akvárium galéria heti bontás interjú kritika Kaktus Sziget middlemist red kikeltető pécs ivan & the parazol képek lemez fesztivál budapest keretblog.hu Irie Maffia a38 keltető volt fesztivál fran palermo