Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még

A múlthéten jelent meg Matos Gergő experimentális-pszichedelikus projektjének, az Isle of Man első élőszereplős videoklipje. A ‘Theory’ látványvilágában Rédling Hanna segített Gergőnek, az eredmény pedig alább látható. Komróczki Dia forgatáson készült werkfotóit is megmutatjuk nektek.

A klip egyébként az Atmosphere című album megjelenésével együtt, egyfajta bónuszként érkezett, a tízszámos korongot pedig itt hallgathatjátok.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
lemez Sziget kritika keltető fran palermo keret Bánkitó keretblog.hu képek kikeltető ep Irie Maffia volt fesztivál koncert ivan & the parazol fesztivál Kaktus interjú middlemist red pécs heti bontás galéria Akvárium budapest a38