Kikeltető PÉNZ

Első ízben mérte össze két kultikus budapesti kocsma, a Beat On The Brat és a Vittula labdarúgó titánjai focitudásukat. A három mérkőzéses rangadón olyan nevek álltak pályára pultból és pult mögül, mint Henri Gonzo, Lang Ádi, Janesz, Deli Soma, Tédé és Szasza, előbbi három a Beat, utóbbiak pedig a Vittula színeiben.

A háromszor 20-20 perces félidő után még volt egy visszavágója az első döntetlen meccsnek, majd egy kör 11-est is megítélt a párbaj játékvezetője, Sajó Dávid. A tornát a meccsek alapján a Beat, a büntetők után viszont a Vittula nyerte 2-1-re a Beat On The Brat nyerte.

Nézzétek vissza az utolsó mérkőzésről közvetített streamünket Major Bálint szakkomentárjával, alább pedig Komróczki Dia képeit találjátok.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
premier kritika a38 volt fesztivál lemez klippremier Sziget Kaktus fran palermo middlemist red Bánkitó galéria keltető fesztivál pécs Akvárium kikeltető interjú ep képek keretblog.hu Irie Maffia heti bontás budapest koncert