Kikeltető PÉNZ
Itt az ősz, elő a szörfdeszkákkal
TOLDI Mixtape #3 - The Keeymen

Itt az ősz, elő a szörfdeszkákkal

TOLDI Mixtape #3 - The Keeymen

A TOLDI Klubbal közös mixtape sorozatunk harmadik részét a készítők szimplán csak az év szörf mixének nevezték. A The Keeymen holnap mutatja be első nagylemezét a moziklubban, de előtte összedobtak egy ráhangolódást segítő remek válogatást.

“Összegyűjtötte a zenekar összes tagja surf műfajilag amit ismer. Krisz tájékozottságán én meglepõdtem, Szabi meg én pár számot dobtunk csak hozzá.
A mix osztályrészét Rozsi (Vitéz Gergõ) válogatott kedvencei képezik. Belecsempésztünk szerb tesózenekarunk a Threesome-tól is egy dalt. Úgy csináltuk a listát, hogy ki lehessen írni kazira.” – mondta a gitáros, Szabó Gyula a következő 56 percről.

Az említette Threesome-mal egyébként novemberben közös koncertet tolnak a srácok a Pécsi Est Caféban.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.