Kikeltető PÉNZ
TOLDI Live Mixtape #4 / Zombie Girlfriend

TOLDI Live Mixtape #4 / Zombie Girlfriend

A csütörtöki koncertjük előtt ezúttal a Zombie Girlfriend hozott egy több, mint fél órás mixet a Toldival közös mixtape sorozatunkba.

A dalokat a banda frontembere, Szabó Benedek válogatta össze, olyan trekkeket keresve, amelyek közvetlenül vagy közvetetten hatással voltak a zenekar hangzására. A végeredmény elég vegyes, ugyanakkor konzisztens lett, van benne a szörfpanktól mindenféle lo-fi témákig sokminden, olyanok, amiket Benedek is csak évekkel ezelőtt hallott utoljára, és olyanok is, amik a mai napig rendszeresen pörögnek nála. “Lazán összeköti őket az a meghatározhatatlan, zúgó-búgó melegség, amiről nekem valamiért a karácsonyi sütemények illata jut eszembe.” – tette hozzá.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.