Kikeltető PÉNZ
“Ha minden szarul sül el, én akkor is boldog leszek”
Interjú a The Wombats-os Matthew Murphy-vel

Matt ‘I Don’t Know’ Murphy-t, a liverpooli The Wombats frontemberét a hétvégi Budapest Essentialsön sikerült elcsípnünk egy rövid beszélgetésre.

A lestrapált énekes-gitáros nyíltan beszélt a tavasszal megjelent Glitterbugról, amiről már korábban írtunk nektek, arról hogy mit gondol a zenekritikusokról, az indie rock “hanyatlásáról”, ennek apropóján Ed Sheeranről és Sam Simthről, a dalszerzési folyamatokról, és még rengeteg más dologról. Tudtuk, hogy nehéz ügy lesz, hiszen a bandát egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondol róluk a sajtó. A gondosan előválogatott kérdéseinkre a mikrofonvégre kapott frontember szinte kivétel nélkül így felelt:

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
kikeltető keretblog.hu middlemist red klippremier fran palermo galéria Irie Maffia lemez fesztivál premier Sziget koncert volt fesztivál heti bontás Akvárium interjú keltető Bánkitó pécs képek kritika budapest ep Kaktus a38