Velük ünnepeljük idén a szülinapunkat a Dürerben!
március 3, 2018

Januárban születtem, mint ahogy azt téli sorstársaim bizonyára tudják, gyerekkorom egyik legnagyobb traumája volt, hogy sose tarthattam a szülinapomat az állatkertben vagy a vidámparkban. Hiszen kemény fagyok közt még ünnepelni se az igazi, bár ennek némileg ellent mond, hogy a tavalyi és a tavalyelőtti KERET szülinap is teltházas volt a Müsziben, és mindkettőn remek volt a hangulat – előbbi épp ma volt egy éve.A Művelődési Szint azóta már bezárt, és ahogy új helyet kerestünk fennálásunk hatodik évének megünneplésének, új időpontot is találtunk, ami sokkal jobban illik egy ilyen emelkedett alkalomhoz:

május 18., Dürer Kert, ráadásul a 3+1 programhelyszín mellett miénk lesz az egész kinti rész is!

Az időpontot már egy ideje tudjátok, most azonban felfedünk néhány fellépőt is! Három adagban jelentjük be őket a következő egy hónapban, jegyeket pedig mától tudtok venni a Tixán keresztül, és nemsokára offline is!

A legutóbbi Kikeltetőről elhívtuk a szörfpankban nyomuló Fat & Cute-ot, az okos elszállós instrumentális zenében utazó TPSRPRT-t, és Krúbit, a reppert, akinek a szövegét a tehetségkutatónk után az egész ország megismerte. Fellép továbbá kettő, a kedvenc újhullámos magyar alter zenekaraink közül, pontosabban a Felső Tízezer és a Csaknekedkislány is!

A lista még közel sem teljes, igazoljatok vissza a Facebook eseményre, vagy iratkozzatok fel a Heti Keret hírlevélre, ha nem akartok lemaradni a további bejelentésekről!

A mai nappal elkezdjük árulni a jegyeket is a bulira, csapjatok le a szuperkorlátozott, 2500 forintos early-bird jegyekre még ma a Tixán, vagy jövő héttől az offline jegyértékesítési pontokon! Májusban találkozunk!