Kikeltető PÉNZ
Azt mondják pécs magyarország seattle-je
Nirvana a fák között
Kertmozi a Szenes Teraszon

Nirvana a fák között

Kertmozi a Szenes Teraszon

A ZEN-Szenes Unplugged program alapvető gondolatát egy magával ragadó helyszín adja, mely az egyetemi botanikus kert közepén található tisztás. Ez később a Szenes Terasz elnevezést kapta.

Képzeld el, hogy kora este, egy bögre forralt bort ölelgetve ülsz több száz éves fák között, és nem világít semmi, csak a projektor, meg égősorok a földön és a lombok között.

12970962_1147531945292217_4509035580124422766_o

Mindeközben pedig ha van egy ilyen menő kerted, miért ne lehetne kertmozid is.

Több olyan lemez vagy ikonikus koncert jubilál idén, amiket mi is tinédzser-éveink óta hallgatunk. A helyszínt és a Szenes Klub zenei világát összekötve máris kész a ZEN-Szenes Unplugged Kertmozi programsorozata.

A Pécsi Tudományegyetemen működő Zenélő Egyetem Beck Zoli és Koncz Balázs vezetésével pedig olyan szakmai előadásokkal tudja feltölteni az egész estés múltidézéseket, amik remélhetőleg minden résztvevőnek sok új információt és jó beszélgetéseket tartogatnak. Az első alkalmon például Beck Zaza (30Y), Pető Szabi és Szénás-Máthé Nándi (Junkie Jack Flash) segít nekünk felidézni a Nevermind lemez hangulatát.

A félévben három ilyen alkalmat tervezünk: október 7-én Nirvana 25 este lesz, október 10-én az Alice In Chains, október 17-én pedig a Pearl Jam MTV Unplugged koncertjével tudunk hangolódni az esti Szenes koncertekre.

Október 7-i Unplugged eseményt itt találod!

Kövesd a Szenes Klub Facebook oldalát!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.