Kikeltető PÉNZ
Szakítás utáni nyáresti ballada
Rock Band For Old Men klippremier

Szakítás utáni nyáresti ballada

Rock Band For Old Men klippremier

Korb Géza szólóprojektjéről már beszámoltunk, sőt, a holnap induló II. Kolorádó KERET-napjára meg is hívtuk a Puma Danger gitárosát és bandáját. De előtte a Rock Band For Old Man első klipjének ideje jött el, hogy elárasszon minket a giccsesztétika legmélyebb bugyrai közé.

Az ‘Eat Some Snacks & Cry’ egy tipikus szakítós dal, melyről Gézu a következőket mesélte: “Saját élmények alapján íródott, a refrénben a hallgatót arra biztatom, hogy a szakítás utáni szomiságot ne önpusztítással próbálja meg átvészelni, hanem pihenéssel, a fájdalom megélésével, finom ételek fogyasztásával és sírással. “

Hát, a végeredmény vizuálisan így néz ki, mely egyben jól reprezentálja a RBFOM attitűdjét a világhoz és a zenéhez.

Mivel szeretem a kutyákat és a majonézt, ezért a videóban ezek néhányszor megjelennek.

“A klip készítése során alapkoncepció volt, hogy szép legyen a végeredmény. A technikai megvalósítás a Roterás Nagy Balázs (Sarajevo) kezeit dicséri, aki egyben az élőzenekar szintiszekcióját erősíti.”

Holnap tehát találkozzunk Nagykovácsiban, mert kezdődik a II. Kolorádó, este 10-kor pedig élőben élvezhetitek a Rock Band For Old Man melankolikus giccspopját.

  • Jegyek még mindig csak 3000 forintért, mégpedig itt.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.