Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Szakítás utáni nyáresti ballada
Rock Band For Old Men klippremier

Szakítás utáni nyáresti ballada

Rock Band For Old Men klippremier

Korb Géza szólóprojektjéről már beszámoltunk, sőt, a holnap induló II. Kolorádó KERET-napjára meg is hívtuk a Puma Danger gitárosát és bandáját. De előtte a Rock Band For Old Man első klipjének ideje jött el, hogy elárasszon minket a giccsesztétika legmélyebb bugyrai közé.

Az ‘Eat Some Snacks & Cry’ egy tipikus szakítós dal, melyről Gézu a következőket mesélte: “Saját élmények alapján íródott, a refrénben a hallgatót arra biztatom, hogy a szakítás utáni szomiságot ne önpusztítással próbálja meg átvészelni, hanem pihenéssel, a fájdalom megélésével, finom ételek fogyasztásával és sírással. “

Hát, a végeredmény vizuálisan így néz ki, mely egyben jól reprezentálja a RBFOM attitűdjét a világhoz és a zenéhez.

Mivel szeretem a kutyákat és a majonézt, ezért a videóban ezek néhányszor megjelennek.

“A klip készítése során alapkoncepció volt, hogy szép legyen a végeredmény. A technikai megvalósítás a Roterás Nagy Balázs (Sarajevo) kezeit dicséri, aki egyben az élőzenekar szintiszekcióját erősíti.”

Holnap tehát találkozzunk Nagykovácsiban, mert kezdődik a II. Kolorádó, este 10-kor pedig élőben élvezhetitek a Rock Band For Old Man melankolikus giccspopját.

  • Jegyek még mindig csak 3000 forintért, mégpedig itt.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.