Kikeltető PÉNZ
Új dalok, új dalkommentárok: Szabó Benedek mesél a Lehet, hogy rólad álmodtam számairól

Új dalok, új dalkommentárok: Szabó Benedek mesél a Lehet, hogy rólad álmodtam számairól

Október elején jelent meg a Szabó Benedek és a Galaxisok negyedik nagylemeze. A Lehet, hogy rólad álmodtam változatos fogadtatásra talált a hallgatóság köreiben, de az tény, hogy pár nap alatt elfogytak a jegyek A38-as lemezbemutatóra, ezért a zenekar meghirdetett még egy koncertidőpontot.

Összességében mi sem voltunk elégedetlenek a merőben új hangszerelésű, zongoraballadákkal telitűzdelt albummal, kritikánkban néhány hiányosság mellett leszögeztük, hogy ezzel az anyaggal véglegesen az érett felnőttkorba lépett a zenekar.

Most, a lemezbemutatók előtt leültünk Benedekkel, hogy meséljen a számokról, a dalkommentárok közben pedig néhányszor a pianinót is igénybe vette az érvelés részeként. Fogadjátok sok szeretettel Komróczki Dia felvételeit.

  • A november 2-i lemezbemutatóra már elfogytak a jegyek, de ma este még be tudtok jutni az A38-ra.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.