Kikeltető PÉNZ
Már megnézheted a Sorbonne Sexual filmjét

Már megnézheted a Sorbonne Sexual filmjét

Négyrét címmel március 31-én, a Bem moziban mutatta be a debreceni gyökerű, de már budapesti zenekar a majdnem másfél órás koncert- és dokumentumfilmjét. A Sorbonne Sexual gondolkodásáról, egyéni történeteiről, és egy A38-as fellépésükről is insightot kapunk az alkotásban.

“Alapvetően azt gondoltuk, hogy ne csináljunk már egy ilyen tipikus koncertfilmet, hanem mutassuk be, hogy kik vagyunk mi, hogy milyen valóságok adódnak össze, amik aztán együtt a Sorbonne Sexual realitását adják ki.” – mondta nekünk a filmről a zenekar frontembere, Karádi Gergő.

“Galgóczi Oli vonatfetisizmusa és operai szerepei, az én focitudásom és szövegalkotásom, Viti bringázik, Dörő vlogol, ilyeneket mutatunk be.”

Ezek a jelenetek kötik össze a film törzséül szolgáló novemberi, A38 hajós koncert felvételeit, ami egyébként a 30y hét nyitóeseménye is volt egyben.

A hangokat a zenekar (és a Ljubljana) basszusgitárosa, Vitányi Dávid keverte, Szabó Szebasztian pedig az utómunkáért felelős. Jó szórakozást!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.