Kikeltető PÉNZ
Megélhetési pizzakészítők
Skeemers dalpremier

Megélhetési pizzakészítők

Skeemers dalpremier

A surf és skatepunk hullámokat meglovagoló skeemers elfoglalt volt az elmúlt időszakban. A 2016-os So Nice EP után elkészült a zenekar első nagylemeze. A The Venice Period névre hallgató korong február végén jelenik meg, ennek az előfutára a ‘Surfboard’ című nóta, amit nálunk hallhattok először. A számhoz egy lyric videót is kaptunk:

Már a legelső taktusok után magával ragad a dal és rögtön olyan érzése lesz a hallgatónak, mintha egy tengerparti buliba csöppent volna. Klasszikus surf/pop nóta, amit az énekes Ferenczi Szoni autentikus hangja tesz hitelessé. A szám az IGEN pizzériában dolgozó fiúkról szól.

A zenekar felállásban is változás történt: időhiány miatt dobosuk, Szabó Gyula (Bozo, The Keeymen) otthagyja a bandát, őt Mónus Marcell váltja, aki a márciusi lemezbemutató koncerten fog debütálni.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.