Kikeltető PÉNZ
Végre kiderült, melyek a kedvenc bandáink legjobb számai

Végre kiderült, melyek a kedvenc bandáink legjobb számai

Az ízlés relatív, de az jó, ha tudjuk kinek a véleményében bízhatunk. A többségében? Ha találunk egy új előadót, akkor biztos, hogy nem valamelyik B-oldalas dallal kóstolnánk bele a munkásságába, hanem egy olyannal, ami mellett a legnagyobb szám van Spotify-on. De a legtöbbet hallgatott dal egyben a legjobb is? Vagy mikor jön el az a pont, amikor egy koncertről kifordulhatunk, mert hallottuk Azt A Számot, amiért jöttünk?

Mégis, milyen kimeríthetetlen szuperintelligenciához fordulhatnánk, aki tudja a végső választ arra a kérdésre, hogy egy előadónak melyik a legjobb száma?

Hát Sirihez, kihez máshoz, hamár az anyacége kezében van még mindig a fél online zeneipar, némi lövése talán azért lehet hozzá.

+1, csak a bizonyosság kedvéért.

Mit gondoltok a listáról? Egyetértetek vele? Kimaradt valami? Posztoljátok a hiányzókat a KERET Facebook csoportjába!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.