Kikeltető PÉNZ
Itt egy tavaszi Platon Karataev-egysnittes az őszi melankólia ellen

Pontosan két évvel ezelőtt jelentkeztek a Kikeltetőre és lopták be magukat a szívünkbe a Platon Karataev tagjai. Azóta koncertet koncertre halmoznak, For Her című debüt albumuk generációnk keserédes, mégis reményteli élet-soudtrackjeit gyűjtötte csokorba.

A közeljövőben sem tétlenkednek, Dél-Koreában és Európa-szerte is turnéznak majd, itthon pedig október 31-én hallhatjuk őket az Akvárium Klubban.

Ezúttal a Deep Glaze-zel lépnek fel, és a tervek szerint a régi kedvencek mellett egy kis ízelítőre is számíthatunk a rohamosan közeledő új lemez szerzeményeiből. Hangolódásra és a vasárnapi/őszi kucorodós melankóliához tehát tökéletes társ márciusi Akváriumos koncertjük felvétele.

  • Nem ez az első Platon Karataev-koncertvideó, amit a tarsolyunkban őrzünk – Kolorádós fellépésük pillanatait is megörökítettük és teltházas, Kuplungos koncertjükről is kaptunk felvételeket. Jó szemezgetést!

Videó: Komróczki Dia, Hang: Zwickl Ábel, Fotó: Zsiga Pál

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
fran palermo Irie Maffia képek volt fesztivál keret pécs Kaktus premier koncert galéria fesztivál ep keretblog.hu a38 kritika Bánkitó budapest kikeltető lemez interjú heti bontás middlemist red keltető Akvárium Sziget