Kikeltető PÉNZ
Nézzétek vissza FILO Kikeltetős buliját

Nézzétek vissza FILO Kikeltetős buliját

Az évtizedet a hatodik Kikeltető élő fordulóival zártuk. Láthattátok a Cataflamingót, az Erkölcsi Mozsdót, Phönixet, Untitled99-t, Thoma Davidot, a Sauropoda Triót, a Quiet Kid & the Speakers-t, FILO-t, a Dupla Eutanáziát, MA’AM-ot, az Exotic Girlfriendet és Nabumorphot is a Dürer Kert színpadán.

A január 17-ei díjátadó záróbuli előtt elhalmozunk titeket egy rakat koncertvideóval. A Cataflamingo és Untitled99 bulija után következzék FILO, vagyis Fuchs Benjámin projektje, holnap pedig a Sauropoda Trio szeánszát hozzuk el nektek.

A videót Major Bálint, Látos Márk, Szabó Dominik és Kocsis András készítette, a hangot pedig Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Címkép: Komróczki Dia

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.