Kikeltető PÉNZ
Újabb klubtól búcsúzhatunk, bezár a Müszi is

Újabb klubtól búcsúzhatunk, bezár a Müszi is

Egy héten belül a második budapesti koncerthelyszín szűnik meg jelenlegi formájában létezni, a GMK után most a Müszi tette közzé, hogy szeptember 30-tól el kell hagyniuk jelenlegi helyüket a Corvin áruház harmadik emeletéről.

A Művelődési Szint a koncertek és kulturális események mellett számtalan műhelynek és irodának adott otthont, ezeknek is menniük kell a nyár végéig, helyükre irodakomplexum kerül majd. A müszisek azt szeretnék, hogy “a bezárásból költözés, átalakulás, egy új periódus kezdete legyen.” A változás információink szerint a Corvintetőt és a többi az épületben üzemelő vendéglátóhelyet nem érinti.

Alább olvashatjátok a Müszisek közleményét.

Szomorúan indul ősszel a klubszezon, ugyanis nemrég – feltehetőleg politikai döntésből – az Auróra is lehetetlen helyzetbe került és a Gozsdu Manó Klub is új koncepcióval, élő koncertek nélkül működik tovább.

Az elmúlt években számtalan eseményt szerveztünk mi is a Müszibe, az első Kikeltető mellett már két szülinapunkat is ott tartottuk. Már megvolt a dátum a következőre, ezért különösen fájdalmas számunkra is a veszteség, reméljük, mielőbb új otthonra találnak majd.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.