Kikeltető PÉNZ
Így készül az új Middlemist Red album
Interjú

Eltöltöttünk egy napot a Middlemist Reddel még októberben, akik a hamarosan megjelenő Ripple Soul című lemezükön dolgoztak a Törökbálint határában fekvő SuperSize stúdióban.

A négy éve feltűnt, és a magyar alternatív zenei színtéren félreismerhetetlen nyomot hagyó MMR-t az új hangzásokról, szintikről, az elmúlt időszak változásairól és természetesen az új lemez munkálatairól kérdeztük. Somáék egy egész hétvégére beköltöztek a stúdióba, a végeredmény pedig november 19-től lesz hallható az összes elképzelhető csatornán. Addig is megajándékoztak minket még egy számmal a már év elején megjelent Evermore-on kívül, a mi ajándékunk pedig ez a videóinterjú.

Nyereményjáték

Nyerjetek páros belépőt november 25-re, a Middlemist Red A38-as lemezbemutatójára, ahol fellép a Deep Glaze is! Kövessétek az alábbi lépéseket!

1. Lájkold a KERET Facebook oldalát!

2. És a Middlemist Redét is!

3. Egy kommentbe alább taggeled be azt a barátodat, akivel mennél, ha nyernél!

Határidő: november 24., 12:00, a nyertest Facebook üzenetben értesítjük.

All credit goes to: Komróczki Diána

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Bánkitó a38 keltető fesztivál lemez Sziget fran palermo klippremier képek koncert Irie Maffia kritika budapest middlemist red interjú galéria kikeltető volt fesztivál premier pécs Kaktus heti bontás keretblog.hu ep Akvárium