Kikeltető PÉNZ
És neked melyik a kedvenc Middlemist Red-remixed?
Nyereményjáték

És neked melyik a kedvenc Middlemist Red-remixed?

Nyereményjáték

Tegnap jelent meg a Recorderen a Middlemist Red remixlemeze, melyen tíz különböző hazai dj és producer gondolta újra a tavaly novemberben megjelent Ripple Soul számait.

Nem hiába most jött ki az alább hallható, különböző elektronikus stílusokban megszólaló feldolgozásalbum, hiszen ezen a szombaton rendezik az első Vanishing Pointot, mely a Middlemist Red saját szervezésű pszichedelikus fesztiválja külföldi sztárfellépőkkel.

A bulira vészesen fogynak a jegyek, de ha a cikkünk alatt megjelölöd azt a barátod kommentben, akivel el szeretnél menni a Dürer Kertbe, akkor  PÁROS JEGYET  nyerhetsz! A határidő holnap, azaz, szeptember 13. délután hat óra.

  • Amúgy néhány dal, vagy talán az egész remixalbum meg fog szólalni a Vanishing Point afterbuliján.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.