Kikeltető PÉNZ
Middlemist Red – Tomorrow Never Knows
The Beatles feldolgozás élőben az A38 Hajóról

Middlemist Red – Tomorrow Never Knows

The Beatles feldolgozás élőben az A38 Hajóról

A nemsokára európai turnéra induló Middlemist Red a legutóbbi nagykoncertjét egy The Beatles feldolgozással, a ‘Tomorrow Never Knows’-zal kezdte az A38 Hajón.

“Több tucat szám van a The Beatlestől amit mind nagyon szeretünk, de ez volt az a szám ami még az ő változatos repertoárjukból is kilógott valamilyen szinten.” – Ezt már Ürögdi Ábel, a zenekar dobosa mondja a dalról. “Az egésznek a hangulata és megszólalása is elég egyedi, pláne ha azt nézzük hogy 1966-ban született.”

Ábel nem látja kizártnak, hogy a dal felkerül a turné repertoárjára is, “attól függetlenül, hogy nem a pop-os beatles dalok közé tartozik, elég népszerű szám és már a dobgroove-ból egyből felismerhető.” A feldolgozásról készült felvételünket alább találjátok, nektek hogy tetszik?

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.