Kikeltető PÉNZ
Megérkezett a Dupla Eutanázia Kikeltetős koncertvideója

Megérkezett a Dupla Eutanázia Kikeltetős koncertvideója

Ha lemaradtatok volna a Dupla Eutanázia Düreres fellépéséről, de kíváncsiak vagytok, hogy mire számíthattok tőlük a pénteki záróbulin, akkor nézzétek vissza a mezőny utolsó koncertvideóját! 

Az elhangzott szerzemények:

– Intro
– Make love hate again
– Multitascing
– Tükörneuronok csukott szemmel
– Kálmán
– Negédes-folytonos borzalom
– Disznók a vulkán szélén
– BODYNEGATIVITY
– Minimál tetkó
– No chill
– Devlarák (kín az élet)

A koncertvideót Pencz Roland, Csontos Bence, Klecska Bertalan és Szentgyörgyi János készítették, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Nemrég lerántottuk a leplet a hatodik Kikeltető záróbulijának fellépőlistájáról is. Kiderült, hogy 17-én színpadra lép a Dupla Eutanázia is, illetve a Cataflamingo, az Exotic Girlfriend, FILO, a Quiet Kid & The Speakers, a Sauropoda Trio, Untitled99, Thoma David és Nabumorph is. A bulizásba hagyományosan két korábbi Kikeltetős banda is besegít; idén a Fat & Cute és a Megtűrtek is tiszteletüket teszik majd a TRIP Hajón.

Címkép: Komróczki Dia

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.