Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
A fesztivál melletti parkolóban volt a Fishing On Orfű legmenőbb színpada

Június közepén tényleg a fél zeneipar lemegy lemegy Pécs mellé fesztiválozni, a Fishing On Orfű évek óta stabilan jóelőre teltházas, és bár a nagyobb színpadokat évek óta ugyanazok a magyar alter produkciók uralják, a line-up azért évről-évre színesedik, és ez a közönségen is meglátszik. Ahogy tavaly írtam: “a virágkoszorús pesti hipszterek egymás mellett buliznak a nosztalgiázó harmincasokkal, ilyet nem látni sehol máshol, csak a Fishingen.” De még így is van sok jó banda, akik nem férnek be a hivatalos programba, pedig nagyon szeretnének potenciálisan új, értő közönségnek játszani.

Ezért hát gondolt egy nagyot idén néhány zenekar a független színtér punkabbik oldaláról, és összeálltak, hogy életre hívják az első Kimaradtak Nagyszínpadot. Ennek keretében a fesztivál melletti parkolóban gerilla koncertet adott az arra járóknak például a Panel Surfers, a The Keeymen és a Veszélyes Faszfej, hogy csak párat említsek.

A hepöningről csináltunk egy videót Sajó Dáviddal, ami eredetileg az Indexen jelent meg, de nézzétek meg ti is alább!

A videóban elhangzó élő felvételeket a Panel Surfers-től és a The Keeymentől pedig meghallgathatjátok teljes hosszában a bandanevekre kattintva.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.