titokzatostelepesek

A 2017-ben alakult szentendrei zenekar instrumentális, progresszív jazz-t játszik hip-hopos mellékízzel. A hangzásukat nagyban befolyásolja, hogy két basszusgitárt használnak, az egyiket hagyományos szerepkörében, a másikat effektekkel megtámogatva az atmoszférákhoz, illetve szólókhoz. A jövőben mind látványban, mind hangzásban tematizált műsorokat szeretnének színpadra állítani. Állításuk szerint a szentendrei Vajdában már tapsoltak nekik, most következhet Budapest.

Csukott szemmel ücsörgés, bólogatás és dallamokkal való tekergés. egyre többször igénylem az ilyet, köszi skacok!

– Jezerszky Viki

Nagyon tetszik, hogy a srácok a céljaik közt a kidolgozott látványt is emlegetik, mert nagyon látom magam előtt őket egy fullos, igényes vizuállal. Ha ezt jól összerakják a koncertekre, az pont megadná azt a pluszt,amivel engem megvesznek.

– Biczó Andi

Nagyon finom, nagyon kellemes zene, ráültet egy hullámra, amiről legszivesebben le sem szállna az ember. Meglepően jóleső.

– Kirschner Petra

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük