Svájc2

Svájc2-ből jöttek, a nevük Fidel Viktro és Krisz Jong Il, céljuk a totális világuralom. Ha ezek után még szükség van bármire: nosztalgikus gitárdallamok, ötvözve dühös és aktuális üzenettel.

Szívmelengetően nosztalgikus érzésekkel tölt el, mintha megint gimisek lennénk és az osztálytársunk garázsbandájának legújabb gyerekszobában felvett EP-jét hallgatnánk. Csiszolatlan gyémánt!

– Kirschner Petra

Getting Drowned című számot kimondottan élveztem, király a refrén! kicsit több izgalom nem ártana a számoknak, de nem érdekel mert a svájc cváj diktátorai koncepció rajongója lettem, várom, hogy lássam élőben.

– Czeglédi Szasza

Régen az ilyesmire írták azt, hogy “olyan filmzenés hangulatú” dal, pedig inkább csak valami nagyon préris/americanás feeling szólal meg benne, ami innét Budapestről már alapból egzotikusnak tűnhet. Ami fontosabb, hogy nemcsak a hangzás tetszik, de maga a dal is, több ilyet!

– Inkei Bence

Nehéz ezt a számot anélkül értékelni, hogy szóba jöjjön a Dinosaur Jr, de tök mindegy, mert ez a szám él, mozog, működik. Egy perc alatt megszerettem, hajrá diktátorok és azért én elég komolyan gondolkodnék a trióvá bővülésben a helyükben.

– Sallai Laci

Baromira élvezem ezt a lendületet. Egyszerűen imádom és nagyon várom, hogy élőben is lássam őket.

– Komróczki Dia

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük