Polldarier

Hatalmas gesaffelstein fless, iszonyú bunkó, szinte kedvem lenne egy földig érő bőrkabátban tarkopaszra borotválni a fejem és egy sötét pinyóban stroboszkópra veretni reggelig anyám régi napszemüvegei egyikében.

– Deli Soma

Szintén egy full aktuális produkció, nagyon sok ötlettel, fasza kivitelezéssel. Végtelenül szórakoztat, pedig engem nagyon nehéz instrumentális zenével lekötni, de itt pont jó ütemben váltakoznak a témák.

– Biczó Andi

Imádom. Nagyon sötét, nehéz, sűrű cucc, és szépen fokozatosan nyílik ki. Engem berántott.

– Kirschner Petra

Nagyon szórakoztat ez a gonoszkodás! Király ahogy jönnek egymás után ezek a témák, nagyon rég hallottam ilyen jól eltalált váltásokat. Néhol úgy indul mintha a prodigyt hallanám a hőskorában aztán egyből agyonnyomják egy full aktuális sötét synth-wave, cold-wave agymenéssel. Nagy kedvenc!

– Czeglédi Szasza

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük