PE$TIPATKANY

200+ zenekart hallgattunk meg egy nap alatt, és amikor mentem haza, azt mondogattam, hogy ventolin, pedig korábban nem is tudtam, hogy ezt így hívják. Elismert Paintművészként a videóért külön pirospont jár.

– Biczó Andi

Tegnap három villamosmegállón keresztül a ventolin-t énekeltem bazki! Nagyon remélem, hogy nem durran ki a lufi az első forduló után, nagyon jól akarok szórakozni egészen a döntőig!

– Czeglédi Szasza

Értem. Az, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni, nem tudom annak-e az eredménye, hogy korán születtem, vagy inkább az, hogy zsigerből tiltakozik bennem valami akkor, amikor a zene ilyen valamiféle viccmédiumként van használva. Tudom, hogy ez most a zeitgeist, tudom, hogy kinn nagyon megy, tudom, hogy itthon is fog.

– Sallai Laci

Eszméletlenül távol áll tőlem ez a stílus, viszont ez a dal annyira zseniális! Már előre látom, hogy a stábbal a koncerten hogyan fogunk ugrálni.

– Komróczki Dia

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük