Perrin

Palotai Soma már öt éve lép fel rendszeresen az Elevated zenei kollektíva tagjaként DJ szettekkel, miközben folyamatosan formálta saját szerzeményeit is, melyek idénre értek össze egy élő produkcióvá. Első EP-jének anyaga a hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk hangzásából, valamint az oldschool nagyok világából inspirálódik, mégis előremutatóan kísérletező kedvvel egyensúlyozik a mainstream és az underground zene határmezsgyéjén. Tengerparton autózás, érzelmes, letisztult, Cadillac-esztétika.

Kibaszott király, kb. a legérettebb és ötletesebb cucc az egész idei mezőnyből.

– Sajó Dávid

Iszonyúan király, baromira örülök, hogy van egy ennyire kiforrott produkció a mezőnyben. Elég nagy mák, hogy épp idénre ért össze ez a projekt!

– Deli Soma

Nagyon bejön ez a chill hangulat, és az alap, amiket használ. Ráadásul tud váratlan lenni, vagy meglepő. Szuper.

– Kirschner Petra

Menő, letisztult alap, kellemes popzene, sajnos néhol kicsit X-Faktor érzésem volt pár hajlítástól. Viszont sajnálom, de nem tudom nem leírni, hogy a Fine gitárszólói nekem olyanok, mintha egy YouTube tutorialból szedték volna ki őket, borzasztóan sematikus és a hangszíne közelében sincs annak a minőségnek, amit előtte a dal képvisel. Nagyon szurkolok, alig van jó popzene itthon, Perrin-nek minden esélye megvan, hogy messzire jusson.

– Czeglédi Szasza

Ez úgy egész rendben volna, de ez a Tátrai Tibuszt idéző gitárszóló sajnos teljesen másik dimenzióba, az Igényes Háttérzene Középkorú Házaspároknak Vacsora Mellé kategóriába löki át az egészet. Szükséges ez?

– Inkei Bence

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük