Montego

Precízen összerakott ragályosan táncolható neon-pop Budapestről. A Montego tagjai már a gimnázium óta együtt zenélnek, idén egy névváltoztatással átnyergelve a gitárközpontú témákról egy kurrensebb, szintetizátoros világba. Céljuk egy összetartó, szeretetteljes hallgatói bázis kiépítése, ami a zene slágerkompatibilisségét elnézve, egyáltalán nem távoli célkitűzés.

Örülök, hogy ilyen aktuális hangszerelést hallok, ritkán futok bele hasonlóba itthon, a vokálokhoz hatalmas gratuláció! Ha jól látom, még nagyon az elején vagytok ennek a projektnek, menő lesz, de akkor lesz igazán tuti, ha az ének tud még eggyel izgibb lenni, és biztos tud.

– Czeglédi Szasza

Kegyetlen hidegvérrel megírt sláger, teljesen rádió-kompatibilis, mégse ciki. Az élő megszólalás komoly erőpróba egy ilyen szétszintizett, hádézott zenekarnál és nagyon remélem, hogy a kegyetlen hidegvér nem nyomja el a dalok lelkét sem.

– Sallai Laci

Egész jó ez a The 1975 dal… oh wait.

– Kocsis András

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük